Seminar DreamLite® Expert 2024

Pas je al DreamLite® aan en wil jij je kennis en expertise vergroten? Dan is het DreamLite® Expert seminar ideaal voor jou en deze bieden we tijdelijk gratis aan.

Tijdens dit seminar gaan we dieper in op onze lensdesigns en door het bespreken van diverse casussen leer je wat er bij welke situatie aangepast moet worden. Ook krijg je meer informatie over het aanpassen van DreamLite® Zoom, onze  multifocale ortho-k lens. Via deze praktijkcasussen en het combineren van inzichten krijg je handvatten aangereikt om jouw DreamLite®-praktijk verder uit te breiden en je specialisatie te vergroten.

Ortho-k lenzen zijn voor veel mensen hét alternatief voor een bril, vormstabiele- en zachte contactlenzen. Hoe zorg je als aanpasser voor maximaal comfort, veiligheid en succes bij jouw ortho-k lensdragers? En hoe kun je de op maat gemaakte DreamLite® en DreamLite® Zoom lenzen nog succesvoller aanmeten? Je leert het tijdens het DreamLite® Expert seminar.

Allow cookies to see video content

Het programma

In het seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Lensdesign
  • DreamLite®-familie
  • Veiligheid
  • Casuïstiek

Het seminar is toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten. Het wordt aangeraden om eerst het DreamLite® Basis seminar te volgen of het DreamLite® Basis webinar te bekijken, zodat je vervolgens je kennis kunt uitbreiden met de verdiepende inhoud van het DreamLite® Expert seminar.

Datum:               nader te bepalen
Locatie:              Kantoor CooperVision Specialty EyeCare
                           Kollergang 9, 6961 LZ Eerbeek
Tijd:                    10.00 – 16.00 uur
Studiepunten:     in aanvraag

Aanmelden voor dit seminar in 2024 kan binnenkort.

Over de trainer

Remco Tans is als optometrist (2010, BOptom) werkzaam bij de afdeling Professional Services van CooperVision Specialty EyeCare sinds 2019. Vanuit deze afdeling geeft hij samen met zijn collega’s adviezen en delen ze kennis met jou als specialist. Zo geeft Remco o.a. seminars over onze DreamLite ortho-k lens. Hij is een ervaren probleemoplosser op het gebied van contactlens gerelateerde vraagstukken ter ondersteuning van maatwerk contactlenspraktijken.

 

Meer Leren?

Dat kan eenvoudig via onze leeromgeving: de CooperVision SEC Academy.

Onze producten

Bekijk onze contactlensoplossingen. De lenzen worden op maat gemaakt.

Support 

Heb je vragen over onze seminars? Ons team van Professional Services helpt je graag.