Webinar DreamLite® Update

Pas je al ortho-k (DreamLite®) aan en wil jij je kennis en expertise vergroten? Dan is dit webinar ideaal voor jou. Tijdens het webinar gaan we diagnoses en casussen bespreken en krijg je informatie over de huidige stand van zaken rondom multifocale orthokeratologie lenzen. Via praktijkcasussen en het combineren van inzichten krijg je handvatten aangereikt om jouw DreamLite®-praktijk verder uit te breiden en je specialisatie te vergroten.

Ortho-k lenzen zijn voor veel mensen hét alternatief voor een bril, vormstabiele- en zachte contactlenzen. Hoe zorg je als aanpasser voor maximaal comfort, veiligheid en succes bij jouw ortho-k lensdragers? En hoe kun je de op maat gemaakte DreamLite® en DreamLite® Zoom lenzen nog succesvoller aanmeten? Je leert het tijdens het DreamLite® Update webinar.

Opbouw van het programma
Het team van Professional Services bespreekt in het webinar de volgende onderwerpen:

  • Lensdesign
  • DreamLite®-familie
  • Veiligheid
  • Diagnose
  • Casuïstiek

Het webinar is toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten. Het wordt aangeraden om eerst het DreamLite® Basis webinar te bekijken, zodat je vervolgens je kennis kunt uitbreiden met de verdiepende inhoud van het DreamLite® Update webinar.

Je kunt studiepunten (ANVC: 2, OVN: 1,5) verdienen door het webinar volledig te bekijken, de enquête in te vullen en te slagen voor de test, waarmee het webinar eindigt.

Zie ook

Webinar front of house

Alle ins en outs over ortho-k voor het winkelteam.

DreamLite® MC

Deze orthokeratologie contactlens heeft een CE-marketing op myopie management.

Support

Heb je vragen naar aanleiding van dit webinar? Ons team van Professional Services helpt je graag.