Quality System Officer (fulltime)

Vernieuwend, proces- en planmatig werken, resultaatgericht, getting the job done!  Dat zijn kwaliteiten die jij jezelf kan toe-eigenen. In deze nieuwe rol binnen onze RAQA-afdeling ben je verantwoordelijk voor het actualiseren van het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS). Deze is aan vernieuwing toe. Als professional begrijp je natuurlijk dat deze rol alleen uitgevoerd kan worden in overeenstemming met de actuele wet-, regelgeving en normen (bijvoorbeeld ISO 13485, EU MDR). Wij maken namelijk een medisch hulpmiddel, contactlenzen, waarbij kwaliteit op de eerste plaats staat. We willen tenslotte het zicht van onze klanten verbeteren en hieraan kan jij een bijdrage leveren! 

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en bijwerken van het huidige QMS met betrekking tot de huidige wet- en regelgeving
  • Plannen en uitvoeren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en formulieren
  • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren en zorgdragen voor de goedkeuring van de wijzigingen in het QMS
  • Naleven van bestaande wet- en regelgeving, afwijkingen constateren en dichten van hiaten
  • Je ondersteunt tevens het non-conformiteit- en CAPA-proces.

De meest ideale kandidaat is een echte teamplayer en heeft:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de medische hulpmiddelenindustrie
  • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting Engineering/Technische Bedrijfskunde
  • Kennis van de huidige wet- en regelgeving, MDR-richtlijnen en ISO 13485 normering
  • Kennis van Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wat bieden wij?
Je komt terecht bij een modern, groeiend en informeel bedrijf dat voorop loopt op het gebied van contactlensontwikkeling. Je hebt een afwisselende functie met veel interessante uitdagingen, geen dag is hetzelfde. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wij kennen onder andere 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en deelnamemogelijkheid in ons aandelenprogramma.

Contact
Ben je enthousiast geworden en heb je belangstelling voor deze functie? Mail dan je cv en korte motivatie naar careers.emea@coopervisionsec.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wencke Schoorlemmer, HR Manager: 0313-677677.