Software Tester

Als Software Tester ben je verantwoordelijk voor het adequaat testen en valideren van software inclusief documentatie volgens de MDR-regelgeving en GAMP5-richtlijnen. Je ondersteunt het development team bij het instellen van vereisten en het testen van nieuwe software. Als het nodig is, betrek je ook andere teams bij het testproces en coördineer je de testinspanningen voor nieuwe softwarereleases, zowel op intern ontwikkelde als standaardsoftware. Het betreft testen van releases die de software developers produceren voor onze eigen contactlenssoftware (MyProcornea) en onze productiesoftware, maar ook andere teams ondersteun je bij het testen van nieuwe kant-en-klare softwarereleases zoals Dynamics 365. Je werkt nauw samen met onze Quality Assurance-afdeling om ervoor te zorgen dat onze documentatie en testprocessen in overeenstemming zijn met GAMP5- en andere toepasselijke normen. 

De meest ideale kandidaat:
•    Is onafhankelijk en heeft een pragmatische aanpak
•    Heeft oog voor kwaliteit en verlegt graag de grenzen van softwaremogelijkheden
•    Heeft ervaring met het schrijven van relevante documentatie voor validatie en compliance
•    Kan zijn zijn/haar eigen visie verdedigen, maar staat open voor andere visies en kan met de juiste argumenten overtuigen
•    Heeft minimaal drie jaar ervaring in testen.
•    Heeft ervaring met het opzetten van ‘No Code’- of ‘Low Code’-concepten
•    Is ervaren in het opstellen van formele softwareverificatie- en validatiedocumenten en kan software kritisch valideren
•    Heeft een afgeronde hbo Informatica-opleiding of gelijkwaardig

Wat bieden wij:
Je komt terecht bij een modern, groeiend en informeel bedrijf dat voorop loopt op het gebied van contactlensontwikkeling. Wij kennen onder andere 30 verlofdagen, een goede pensioenregeling, thuiswerkmogelijkheden en mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenprogramma. Je hebt een afwisselende functie met veel interessante uitdagingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. 

Contact
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Mail dan je cv en korte motivatie naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remco Harmsen, IT Manager of Jurmen de Wit, HR Officer: 0313-677677.