Product manager Presbyopia & Advanced Contact (PAC) Lenses Management (fulltime)

Als Product Manager (PAC) ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een PAC-portfolio. Je stemt marketingplannen af met stakeholders en staat in voor de ontwikkeling van het regionale PAC-Portfoliomarketingplan. Het beheren van marketingbudgetten, het behalen van commerciële en bedrijfsdoelstellingen en het bijdragen aan maximale gezichtsscherpte voor iedereen wereldwijd, klinken je als muziek in de oren.

De meest ideale kandidaat:

  • Heeft een afgeronde hbo-/wo-opleiding in de richting van Marketing/ Sales/ Business Administration;
  • Heeft meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Heeft sterke zakelijke, onderhandelings- en communicatievaardigheden (schriftelijke en mondelinge communicatie);
  • Is goed georganiseerd, proactief, flexibel en samenwerkend met aantoonbaar vermogen om uit te blinken in een dynamische en veranderende omgeving;
  • Heeft een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse, Spaanse en/of Franse taal is een pré.

Wat bieden wij:
Je komt terecht bij een modern, groeiend en informeel bedrijf dat voorop loopt op het gebied van contactlensontwikkeling met gekwalificeerde en gepassioneerde collega’s. Een uitdagende baan met veel dynamiek en ruimte voor ontwikkeling. Wij kennen onder andere 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en deelnamemogelijkheid in ons aandelenprogramma.

Contact
Ben je enthousiast geworden en heb je belangstelling voor deze functie? Mail dan je cv en motivatie, bij voorkeur in het Engels, naar hrm.emea@coopervisionsec.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Christine Moufarrej, Head of Marketing EMEA of Wencke Schoorlemmer, HR Manager:  +31 (0)313-677677.