Seminar Myopie Management

Word Myopie Management Expert! Met dit op de praktijk gerichte seminar helpen wij je om jouw Myopie Management Praktijk op te zetten of uit te breiden. Het doel van dit tijdelijk gratis seminar is om een compleet overzicht te geven van alle myopie managementopties, die wij als CooperVision Specialty EyeCare te bieden hebben. Je leert op een verantwoorde manier myopie management in jouw praktijk toe te passen. 

Allow cookies to see video content

Het programma

Tijdens het Myopie Management seminar leer je meer over de achtergrond en urgentie van myopie management, IMI-richtlijnen, evidence based praktijkvoering, aanpasrichtlijnen en opvolging. Daarnaast bespreken wij enkele verdiepende casussen, die je kunnen helpen bij het oplossen van de meest voorkomende situaties in de praktijk. 

  • De laatste stand van zaken
  • Onderzoek en diagnose
  • De verschillende myopie managementopties
  • Interventie-opties & -tools


Sluit je aan bij de groeiende beweging van Myopie Management Experts. Ben je al Expert? Dan kun je jouw kennis opfrissen.

Het seminar is toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten. Kortom, alle oogzorgprofessionals die een verschil willen maken in de strijd tegen progressieve myopie.

Datum:                nader te bepalen
Locatie:               Kantoor CooperVision Specialty EyeCare
                            Kollergang 9, 6961 LZ Eerbeek
Tijd:                     10.00 – 16.00 uur
Studiepunten:      in aanvraag

Aanmelden voor dit seminar in 2024 kan binnenkort.

Over de trainer

Merel Kanters is Professional Affairs Manager BeNeLux I Myopie Management en optometrist (2007, BOptom) met veel praktijkervaring. Zij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van innovatie, training en strategisch advies (2022, MSc). Hiermee levert Merel een positieve bijdrage aan de omzetgroei en verbetering van bedrijfsresultaten binnen verschillende contactlenspraktijken in de Benelux. Zij verzorgt verschillende seminars rondom myopie management.

 

Meer leren?

Dat kan eenvoudig via onze leeromgeving: de CooperVision SEC Academy.

Onze producten

Bekijk onze contactlensoplossingen. De lenzen worden op maat gemaakt.

Support 

Heb je vragen over onze seminars? Ons team van Professional Services helpt je graag.