Professional Services

Met een grote passie om voor elke consument de maximale gezichtsscherpte te behalen voorziet het Professional Services team van CooperVision SEC haar klanten graag van advies. Het team staat voor je klaar om aanpastechnische en algemene vragen te beantwoorden.

Als specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor consumenten en kun je oogzorg op maat bieden, mede dankzij de innovatieve contactlensoplossingen van CooperVision SEC. Het team van Professional Services bestaat uit specialisten die op werkdagen klaar voor je staan om je te helpen met advies op maat.

Wij zijn bereikbaar via

[email protected]

of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur via 

+31(0)313 677677.

Wist je dat je ook via VISAVY® een supportverzoek kunt indienen?

In geval van nood, waarbij een patiënt problemen ondervindt als gevolg van het dragen van onze contactlenzen, bel dan naar
+31(0)313 677 677 (8:30 - 17:00) of
+31(0)6 51220611 (buiten kantooruren).

Kennisdeling

Kennisdeling vinden wij ontzettend belangrijk! Daarom verzorgen onze specialisten van Professional Services regelmatig voor oogzorgspecialisten seminars, webinars en trainingen over uiteenlopende onderwerpen. Deze leveren meestal ook punten op in het kader van de nascholingsplicht van ANVC en OVN.

Professional Services team

Remco

Professional Affairs Manager 

Amanda

Professional Services

Fabian

Professional Services

Mark

Professional Services

Marion

Professional Services

VISAVY®

VISAVY® is het unieke web-based platform van CooperVision SEC. Via dit aanpasprogramma kun je als oogzorgspecialist altijd en vanaf elke (werk)plek eenvoudig inloggen en je assortiment managen. VISAVY® biedt uitgebreide functionaliteiten:

Lensadvies voor optimale lenskeuze
Het aanmeten van zowel vormstabiele-, zachte-, als ortho-k lenzen. Het programma geeft advies over de optimale lens en passing, die je vervolgens naar eigen inzicht kan aanpassen. Het fluobeeld wordt dan automatisch opnieuw berekend.

Topografen
Het programma werkt in combinatie met alle gangbare corneatopografen. Omdat het web-based is en niet locatie-gebonden, kun je de geïmporteerde beelden vanaf elke (werk)plek oproepen.

Fluobeeldsimulatie
Naast de geïmporteerde topografieën is het mogelijk om de passing van de lens te beoordelen via een fluobeeldsimulatie. Daarin kun je de parameters voor de binnengeometrie van de lens wijzigen en gemakkelijk switchen tussen topografie- en fluobeelden.

Bestellen
In VISAVY® manage je eenvoudig je assortiment. Bestel lenzen of plaats gemakkelijk herbestellingen. Volg je bestelling via de orderstatus en bekijk alles terug in de cliënthistorie. Naast de contactlenzen van CooperVision SEC kun je ook lensaccessoires en marketingmateriaal bestellen via je eigen gepersonaliseerde VISAVY®-omgeving.

Ondersteuning
Vragen over een aanpassing? Met de geïntegreerde chatfunctie kun je chatten met onze specialisten van Professional Services. Bij problemen of vragen kun je eenvoudig een supportverzoek indienen. Voordeel hierbij is dat onze specialist van Professional Services direct mee kan kijken naar alle gemeten data. Zo kan in overleg direct naar een goede oplossing gewerkt worden. Daarnaast zijn er verschillende video’s beschikbaar met handige weetjes.

Log hier direct in op je persoonlijke VISAVY®-omgeving.