Professional Services

Met een grote passie om voor elke consument de maximale gezichtsscherpte te behalen voorziet het Professional Service team van CooperVision SEC haar klanten graag van advies. Het team staat voor je klaar om aanpastechnische en algemene vragen te beantwoorden.

Als specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor consumenten en kun je oogzorg op maat bieden, mede dankzij de innovatieve contactlensoplossingen van CooperVision SEC. Het team van Professional Services bestaat uit 7 specialisten die op werkdagen klaar voor je staan om je te helpen met advies op maat.

Wij zijn bereikbaar via

[email protected]

of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur via 

+31(0)313 677677.

Wist je dat je ook via MyProcornea een supportverzoek kunt indienen?
 

Kennisdeling

Kennisdeling vinden wij ontzettend belangrijk! Daarom verzorgen onze specialisten van Professional Services regelmatig voor oogzorgspecialisten seminars, webinars en trainingen over uiteenlopende onderwerpen. Deze leveren meestal ook punten op in het kader van de nascholingsplicht van ANVC en OVN.

...

Professional Service team

Ron

Head of Professional Services EMEA

Gabi

Myopia Management Manager EMEA

Amanda

Professional Services

Remco

Professional Services

Fabian

Professional Services

Mark

Professional Services

Marion

Professional Services

Ons Salesteam

Nataly

Head of Benelux

Merel

Technical Sales Consultant

Niek

Accountmanager Midden-Nederland

Simone

Accountmanager Zuid-Nederland

Michael

Accountmanager West-Nederland

Martijn

Commerciele binnendienst

Manon

Commerciele binnendienst

MyProcornea

MyProcornea is het unieke web-based portaal van CooperVision SEC. Via dit programma kun je als specialist altijd en vanaf elke (werk)plek eenvoudig inloggen en je assortiment managen. MyProcornea biedt uitgebreide functionaliteiten:

Lensadvies voor beste lenskeuze
Het aanmeten van zowel vormstabiele-, zachte-, als ortho-k lenzen. Het programma geeft advies over de beste lens en passing, die je vervolgens naar eigen inzicht kan aanpassen. Het fluobeeld wordt dan automatisch opnieuw berekend.

Topografen
Het programma werkt in combinatie met alle gangbare corneatopografen. Omdat het web-based is en niet locatie-gebonden, kun je de geïmporteerde beelden vanaf elke (werk)plek oproepen.

Fluobeeldsimulatie
Naast de geïmporteerde topografieën is het mogelijk om de passing van de lens te beoordelen via een fluobeeldsimulatie. Daarin kun je de parameters voor de binnengeometrie van de lens wijzigen en gemakkelijk switchen tussen topografie- en fluobeelden.

Bestellen
In MyProcornea manage je eenvoudig je assortiment. Bestel lenzen of plaats gemakkelijk herbestellingen. Volg je bestelling via de orderstatus en bekijk alles terug in de cliënthistorie. Naast de contactlenzen van CooperVision SEC kun je ook lensaccessoires, vloeistoffen en marketingmateriaal bestellen via je eigen gepersonaliseerde  MyProcornea-omgeving.

Ondersteuning
Vragen over een aanpassing? Met de geïntegreerde chatfunctie kun je chatten met onze specialisten van Professional Services. Bij problemen of vragen kun je eenvoudig een supportverzoek indienen. Voordeel hierbij is dat onze specialist van Professional Services direct mee kan kijken naar alle gemeten data. Zo kan in overleg direct naar een goede oplossing gewerkt worden. Daarnaast zijn er verschillende instructievideo’s beschikbaar met handige weetjes.

Log hier direct in op je persoonlijke MyProcornea-omgeving.