VISAVY®, het innovatieve online aanpas- en bestelprogramma voor contactlenzen op maat

VISAVY® (voorheen MyProcornea) is het unieke web-based platform van CooperVision SEC. De naam van dit geavanceerde aanpasprogramma onderstreept het partnerschap met oogzorgprofessionals: face-to-face en hand-in-hand. Dit platform biedt je de mogelijkheid om maatwerk contactlenzen met een hoge precisie aan te passen en bespaart je stoeltijd. Je kunt rekenen op services en ondersteuning om de resultaten van de contactlenspraktijk te verbeteren. Met VISAVY® kun je op elk moment en vanaf elke locatie inloggen en eenvoudig jouw productassortiment beheren.

  VISAVY® functionaliteiten

  • Lensadvies voor optimale lenskeuze
  • Koppeling met alle gangbare topografen
  • Fluorescentie simulatie
  • Myopie management module
  • Gemakkelijk bestellen 
  • Geïntegreerde chatfunctie 

  Lensadvies voor optimale lenskeuze

  Aanpassing van zowel RGP, zachte en ortho-k lenzen. Het programma geeft advies over de beste lens en pasvorm, die je daarna naar eigen inzicht kunt aanpassen. Het fluorescerende beeld wordt vervolgens automatisch herberekend.

  Topografen

  Het programma werkt samen met alle gangbare corneatopografen. Omdat het web-based is en niet locatie gebonden, heb je vanaf elke (werk)locatie toegang tot de geïmporteerde beelden.

  Fluorescentie simulatie

  Naast de geïmporteerde topografieën is het mogelijk om de pasvorm van de lens te beoordelen via een fluorescentiebeeldsimulatie. Daarin kun je de parameters voor de binnengeometrie van de lens wijzigen en gemakkelijk schakelen tussen topografie en fluorescentiebeelden.

  Bestellen

  In VISAVY® beheer je eenvoudig je productassortiment. Bestel lenzen of plaats eenvoudig nabestellingen. Volg jouw bestelling via de bestelstatus en bekijk alles in de klantgeschiedenis. Naast CooperVision SEC contactlenzen kun je ook lensaccessoires en marketingmaterialen bestellen in je eigen gepersonaliseerde VISAVY® omgeving.

  Speciale features

  Wist je dat VISAVY® speciale features heeft voor jouw myopie management, ortho-k en medische lenzenpraktijk? Zo helpt de myopie management module jou om de progressie van myopie bij je patiënten te monitoren. Profiteer van deze functionaliteiten en ga ze direct gebruiken. 

  Bekijk hier de promo-video

  Allow cookies to see video content

  Direct contact met Professional Affairs

  Vragen over een aanpassing? Met de geïntegreerde chatfunctie kun je chatten met onze Professional Affairs-specialisten. Bij problemen of vragen kun je van Teamviewer gebruikmaken of eenvoudig een supportverzoek indienen. Het voordeel hierbij is dat onze Professional Affairs-specialist direct alle gemeten gegevens kan bekijken. Zo kan er direct een goede oplossing gevonden worden. Daarnaast zijn er diverse instructievideo's beschikbaar met handige weetjes.

  Interesse om VISAVY® als aanpasprogramma te gaan gebruiken?

  Ben je geïnteresseerd in VISAVY®, maar nog geen gebruiker, neem dan contact op met het Professional Affairs team via [email protected] of via +31(0)313 677 677.

  Ontdek zelf welke mogelijkheden en voordelen VISAVY® voor jouw maatwerkpraktijk biedt!

   

  * VISAVY® is beschikbaar in de volgende EMEA-landen: Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Meer landen volgen.