CooperVision Specialty EyeCare is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht je desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan je denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs. Je kunt je reactie via [email protected] doorgeven.

Materiaal van deze site mag op geen enkele wijze worden gekopieerd, naar een andere computer worden verstuurd, op een elektronisch prikbord worden geplaatst, worden gewijzigd of op enigerlei wijze worden verspreid. Wel is het toegestaan om één kopie van het materiaal op een stand-alone computer voor privé-thuisgebruik te downloaden, mits je alle auteursrechtelijke berichten en andere handelsmerken intact laat. Het gebruik van dergelijk materiaal op enige andere website of binnen een andere computeromgeving is verboden.

Privacy Statement

CooperVision SEC respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (EU) 2016/679 (AVG) wordt behandeld. De door de bezoeker verstrekte gegevens gebruiken wij om te kunnen voldoen aan diens verzoeken en om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen. 

Ons volledige privacybeleid lezen? 
 

Internetsites en/of infobronnen van derden

Via de website Procornea Nederland B.V. wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Procornea heeft geen zeggenschap over deze websites en kan dus niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.
 

Algemene voorwaarden

Wil je meer weten over de algemene voorwaarden gehanteerd door Procornea Nederland B.V.?