Onderteken ook de WCO Myopia Standard of Care resolutie

Update 15-12-2022

De World Council of Optometry (WCO) heeft in samenwerking met marktleider op myopie managementgebied CooperVision, waar wij onderdeel van zijn, een 'Myopia Management Standard of Care Pledge challenge' opgezet. Meer dan 40 oogzorgorganisaties wereldwijd en 26.000 oogzorgspecialisten hebben tot op heden de resolutie getekend voor myopie management als 'the standard of care'. Lees hier het Engelse bericht vanuit WCO en klik hier voor de challenge.

22-12-2021
CooperVision Specialty EyeCare vindt aandacht voor myopie management en oogzorg voor iedereen ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij en CooperVision als onderneming en individueel al veel van onze medewerkers de resolutie van de World Council of Optometry (WCO) 'Myopia Standard of Care' ondertekend. Doe met ons mee door de resolutie te lezen en als individu of organisatie te beloven deze 'zorgnorm' te handhaven. Klik hier voor meer informatie in diverse talen en onderteken persoonlijk of als bedrijf deze resolutie.

Onze Myopie Management Manager Gabi Steenbekkers schreef onlangs hierover een column, die werd gepubliceerd in het vakblad Eyeline. Lees hier zijn column 'Wereldwijde standaard voor myopie management'.

Namens alle kinderen alvast bedankt voor je steun!