Kinder OogCheckWeken in september: maak lokaal het verschil

In september, als alle kinderen weer naar school gaan, is het een goed moment om aandacht te vragen voor oogchecks en myopie bij kinderen. Op school kijken kinderen namelijk (meer) dichtbij in boeken en tablets. Bovendien spelen ze vaak minder buiten.

Doe daarom als expert mee met de Kinder OogCheckWeken! Bekijk hier de videoboodschap van onze Myopie Management Manager Gabi Steenbekkers, waarin hij Myopie Management Experts (MME’s) adviseert om de back to school periode te benutten om zich lokaal te focussen op myopie management. Samen kunnen we lokaal het verschil maken om myopie bij kinderen terug te dringen. Roep ouders en verzorgers op voor een oogcheck bij hun kind door een expert zoals jij. Dit is een laagdrempelige, maar uiterst belangrijke oproep en vergelijkbaar met de periodieke tandartscontrole. Via onze storelocator en campagnepagina ikkijkverder.nl ben je als deelnemer snel te vinden.

Online en offline promotiemateriaal
Wij ondersteunen de Kinder OogCheckWeken met een uitgebreid pakket aan marketingmaterialen. Denk aan online uitingen, banners, vlaggen, materiaal voor in de winkel, zoals posters. MME’s kunnen hun Kinder OogCheckWeken pakket van april 2022 opnieuw inzetten of een nieuw pakket gratis bestellen via MyProcornea. Dit pakket zit vol handige promotiematerialen en tools voor in en buiten de praktijk in de vernieuwde stijl, gelanceerd in april 2022. Er is keuze uit een compleet marketingpakket of  leuke, losse materialen om het bestaande pakket aan te vullen. Specifieke wensen kunnen hier worden ingevuld.

NIEUW: spreukbeurtenpakket

Dit pakket is te bestellen in MyProcornea en bestaat uit: een informatiefolder te gebruiken voor een werkstuk of spreekbeurt, 35 consumenten drieluikfolders, Oogfonds kleurplaten en Kijk Verder ballonnen.

Waarom meedoen met jouw praktijk?

✔       Nieuwe klanten werven

✔       Jonge klanten die lange tijd aan je praktijk verbonden blijven

✔       Myopie managementoplossingen bieden nu en in de toekomst een goed verdienmodel t.o.v. standaard lens- en briloplossingen

✔       Bijdrage leveren met jouw kennis en expertise aan myopie-epidemie

✔       Onderscheid jouw praktijk door deze expertrol

✔       Ondersteunend promotiemateriaal gratis beschikbaar

Op onze OogCheckWeken-pagina vind je meer informatie: https://www.coopervisionsec.nl/oogcheckweken-ecp

Genoeg redenen om (weer) mee te doen met de 6e editie van de Kinder OogCheckWeken. Ben je nog geen MME? Volg als oogzorgspecialist het webinar van de CooperVision Specialty EyeCare Academy. Klik hier voor meer informatie over dit webinar.

Voor vragen kunnen MME’s terecht bij hun Accountmanager. Daarnaast is het team van CooperVision Specialty EyeCare bereikbaar via [email protected] of +31(0)313-677677. 

Alvast bedankt voor jouw medewerking en inzet namens de kinderen met myopie.

NAMENS CooperVision Specialty EyeCare, #ThanksForChecking!

 

Myopie management oplossingen

CooperVision SEC heeft een uniek myopie management portfolio met maar liefst 4 producten. 

Onze producten

Bekijk onze contactlensoplossingen. De lenzen worden op maat gemaakt.

Opticien in de buurt

Ga naar de store locator om een oogzorgspecialist in jouw omgeving te vinden.