Over ons

“Bringing better vision to the world”

CooperVision Specialty EyeCare is een divisie van CooperVision die speciale contactlenzen produceert.

Wij zijn experts op het gebied van het ontwerpen en produceren van harde en zachte contactlenzen met de hoogste precisie en kwaliteit. Onze missie is om de maximale gezichtsscherpte te bereiken met contactlenzen voor elke persoon en elke oogaandoening, over de hele wereld.

Optimaal comfort en uitzonderlijk zicht bij elke toepassing is wat onze contactlenzen uniek maakt. Dit wordt mogelijk gemaakt door te focussen op innovatie, kwaliteit en precisie. Dankzij de combinatie van geavanceerde technieken, hoogwaardige materialen en bekwame professionals die constant op zoek zijn naar de beste oplossingen voor het oog, is CooperVision Specialty EyeCare in staat om 100% reproduceerbare en uiterst comfortabel te dragen lenzen op maat te leveren.

Wij zien innovatie als een continu proces waar we elke dag aan moeten werken. Daarom investeren we continu in onze processen. Bij CooperVision Specialty EyeCare ontwikkelen we onze eigen productiesoftware, gebruiken we zeer nauwkeurige meetmethoden en ontwerpen we onze eigen technologieën. Deze innovatieve en unieke benadering stelt ons in staat om onze contactlenzen aan te passen aan de persoonlijke behoeften en voorkeuren van elke drager.

Naast innovatie en kwaliteit staat ons team voor een persoonlijke benadering. Bij CooperVision Specialty EyeCare hebben we een passie voor contactlenzen en ondersteunen we onze oogzorgprofessionals met professioneel advies. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, leveren wij onze contacten uitsluitend aan gekwalificeerde optometristen, oogartsen en contactlensspecialisten.

Allow cookies to see video content

Ons doel


Toewijding. Expertise. Leiderschap.

“We help improve the way people see each day”

CooperVision Specialty EyeCare zet zich in om mensen over de hele wereld elke dag beter te laten zien. Door wetenschappelijke en technologische innovatie, operationele uitmuntendheid en nauwe werkrelaties met onze professionele oogzorgspecialist hebben we het zicht van miljoenen helpen verbeteren en zijn we een vertrouwde wereldleider in de contactlensindustrie geworden.

Onze belofte


Een verfrissend perspectief

"We brengen een verfrissend perspectief dat echte voordelen creëert voor klanten en dragers."

CooperVision Specialty EyeCare heeft een verfrissend perspectief dat ons onderscheidt. We beseffen dat geen twee ogen, geen twee mensen en geen twee dagen hetzelfde zijn. We begrijpen dat onze lenzen een van de vele waardevolle ingrediënten zijn in het dagelijks leven van mensen. We weten dat elke drager uniek is, dus we maken lenzen van wereldklasse voor zowel reguliere als uitdagende oogcorrecties, en we zoeken naar manieren om het voor mensen gemakkelijker te maken om de lenzen te vinden die het beste bij hun leven passen.

Onze kernwaarden


We zijn toegewijd

We zetten onze expertise, focus en vastberadenheid in bij alles wat we doen. We stoppen niet totdat het werk correct is uitgevoerd zoals gedefinieerd door oogspecialisten, dragers van contactlenzen en onszelf.

We zijn inventief

We zetten ons voortdurend in om creatieve, originele en vindingrijke manieren te ontdekken om de contactlenzen die we maken te verbeteren, elke relatie die we opbouwen te versterken en elke kans optimaal te benutten.

We zijn partners

We werken samen en bouwen sterke relaties op, gebaseerd op eerlijkheid, openheid, vertrouwen en respect. We waarderen teamwork en weten dat we door samen te werken met oogspecialisten, dragers van contactlenzen en medewerkers, veel meer zullen bereiken dan we alleen kunnen.

We zijn vriendelijk

We zijn open, gemakkelijk om zaken mee te doen en benaderbaar. We streven er altijd naar om te doen wat in het beste belang is van de mensen met wie we werken: oogzorgprofessionals, dragers van contactlenzen en collega's.

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze producten, services, events en organisatie.

Assortiment

Bekijk onze contactlensoplossingen. De lenzen worden op maat gemaakt.

Werken bij

Op zoek naar een uitdagende baan?
Bekijk onze vacatures.
 

 

CooperVision

Ontdek het lensassortiment van wereldmarktleider CooperVision.