Ondersteuning en tools

Als Myopie Management Expert krijg je allerlei handvatten, tools en tips aangereikt. Hiermee heb je alle middelen en kennis in huis om de juiste maatwerkoplossing voor myopie management aan te kunnen bieden.

VISAVY

VISAVY® is het online aanmeet- en bestelprogramma van CooperVision Specialty EyeCare. Het programma geeft advies over de optimale lens en passing, die je vervolgens naar eigen inzicht kunt aanpassen. Als specialist kun je altijd en overal eenvoudig inloggen en jouw assortiment managen. In VISAVY® vind je ook offline en offline marketingmateriaal voor jouw optiekzaak.

Myopie managementmodule

Met behulp van de myopie managementmodule in VISAVY® kun je eenvoudig de ontwikkeling van de bijziendheid van jouw cliënt meten en volgen. Als Myopie Management Expert krijg je automatisch toegang tot deze extra functie.

Vision Simulator

Hoe is het zicht van iemand die bijziend is? Dat is niet in woorden uit te leggen. De vision simulator helpt je om aan jouw klanten te laten zien wat een myoop ziet. Beweeg het schuifje langs de schaal en zie hoe het zicht zonder bril of contactlenzen verandert wanneer de bijziendheid toeneemt.

Risicoanalyse

De risicoanalyse bestaat uit een korte vragenlijst en helpt je het risico van bijziendheid bij een kind in kaart te brengen. Nadat de persoonlijke, erfelijke en omgevingsrisicofactoren zijn ingevuld, biedt de tool een advies om bijziendheid, of de progressie ervan, zoveel mogelijk te voorkomen. Ouders, verzorgers en kinderen kunnen de test thuis zelf ook invullen via de website van ikkijkverder.nl.

Zie ook

CE Markering

DreamLite® ortho-k lenzen krijgen Europese goedkeuring voor vertragen van myopieprogressie.

Meer Leren?

Dat kan eenvoudig via onze leeromgeving: de CooperVision SEC Academy.

WCO-resolutie Standard of Care

Steun de belangrijke resolutie voor myopie management!