Werken bij CooperVision Specialty EyeCare

Bij CooperVision Specialty EyeCare leveren meer dan 120 collega’s een unieke bijdrage om samen voor ieder mens wereldwijd de maximale gezichtsscherpte te behalen, ongeacht de conditie van het oog. Door ieder team in zijn kracht te zetten, werken we dagelijks aan deze gezamenlijke missie.

Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, bij een groeiend en innovatief bedrijf in een internationale werkomgeving, met een open en informele werksfeer? Laat het ons weten!

Vacatures

Wij zijn op korte termijn op zoek naar:

Senior Manufacturing Engineer

Ben je een enthousiaste gedreven en resultaatgerichte leidinggevende en ook technicus, die goed kan plannen en organiseren? Dan is deze functie van Senior Manufacturing Engineer vast iets voor jou.
 

Eindcontroleur

Ben je nauwkeurig, proactief en voel je je verantwoordelijk? Ben je daarnaast communicatief vaardig, een teamplayer en heb je enig technisch inzicht? Bekijk dan deze vacature van Eindcontroleur en wie weet, ga je binnenkort bij ons aan de slag op de Productieafdeling.

 

Shift Supervisor

Ben je een enthousiaste leidinggevende die goed kan plannen, organiseren en controleren? Dan is deze functie van shift supervisor vast iets voor jou. Je plant, organiseert en controleert onze productieactiviteit, zodat de resultaten worden behaald. Op enthousiaste wijze geef je leiding aan ca. 10 medewerkers.
 

Operator

Als Operator ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse productie van contactlenzen. Je werkt actief mee aan een continue verbetering en optimalisatie van het productieproces.
 

Allround Service Technicus

Als Allround Service Technicus ben je nauwkeuring, initiatiefrijk, technisch onderlegd en een echte teamplayer.
 

Technical Sales Consultant France

As a Technical Sales Consultant you will be involved in improving our services to eye care specialists and distributors in France and the French-speaking region in Belgium and you will work together with our Account Managers and the Professional Services team.

Finance / Accounting Assistant

Als Finance/Accounting Assistant ben je medeverantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de financiële administratie. Je ondersteunt hierbij de Finance Manager.

Open sollicitatie & vacature portaal

Staat jouw functie er niet bij, maar wil je graag bij CooperVision Specialty EyeCare aan de slag gaan? Stuur dan een open sollicitatie naar careers.emea@coopervisionsec.com. 

Kijk ook op ons internationale vacature portaal.
 

Vragen over werken bij CooperVision SEC?

Neem dan contact op met:

careers.emea@coopervisionsec.com | +31(0)313-677677 | LinkedIn

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Erkend leerbedrijf

CooperVision Specialty EyeCare is een erkend leerbedrijf. BBL-leerlingen die technische beroepen willen volgen en op zoek zijn naar een passend bedrijf kunnen hun cv sturen naar: careers.emea@coopervisionsec.com.
 

Nataly: "IK KIJK VOORAL NAAR WAT WÉL KAN"

Nataly Analbers is Head of Benelux bij CooperVision SEC en er al zo'n 20 jaar werkzaam. "We zijn toegewijd, inventief, vriendelijk. Kortom, we zijn partners! Met vertrouwde Nederlandse aanpak, persoonlijk en benaderbaar, versterkt door gecombineerde expertise en wereldwijde innovaties. En met hetzelfde doel: iedereen maximaal zijn wereld laten beleven.” Het interview kun je hier lezen.

Ron: “DIT MOOIE WERK IS VOOR MIJ EEN PRIVILEGE”

Ron Beerten is Head of Professional Services EMEA en Technical Director Benelux. Het glas is bij Ron Beerten altijd halfvol. Hij houdt van positieve, energieke mensen zoals Bruce Springsteen. “Daar straalt zo’n levenslust en optimisme vanuit. Na een concert van hem loop ik nog maanden op wolken”, lacht Ron.  Lees hier het volledige persoonlijke verhaal. 

NEMO

Van 10 juli t/m 31 oktober 2021 staat het zintuig ‘zien’ centraal in NEMO Science Museum.

Onze producten

Bekijk onze contactlensoplossingen. De lenzen worden op maat gemaakt.

Opticien in de buurt

Ga naar de store locator om een oogzorgspecialist in jouw omgeving te vinden.