Werken bij CooperVision Specialty EyeCare

Bij CooperVision Specialty EyeCare leveren meer dan 130 collega’s een unieke bijdrage om samen voor ieder mens wereldwijd de maximale gezichtsscherpte te behalen, ongeacht de conditie van het oog. Door ieder team in zijn kracht te zetten, werken we dagelijks aan deze gezamenlijke missie.

Klik hier voor het actuele vacature-aanbod binnen CooperVision. Hieronder zijn enkele vacatures in Eerbeek uitgelicht.

Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, bij een groeiend en innovatief bedrijf in een internationale werkomgeving, met een open en informele werksfeer? Laat het ons weten!

Service Technician (5-ploegendienst)

Als Service Technician ben je nauwkeurig, initiatiefrijk, technisch onderlegd en een echte teamplayer.

Process Engineer

Heb je een focus op optimalisatie van processen en apparatuur? Ben je daarnaast communicatief vaardig, een teamplayer en heb je technisch inzicht? Bekijk dan deze vacature van Process Engineer en wie weet, ga je binnenkort bij ons aan de slag op de Productieafdeling.

Open sollicitatie & vacatureportaal

Staat jouw functie er niet bij, maar wil je graag bij CooperVision Specialty EyeCare aan de slag gaan? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected]

Kijk ook op ons internationale vacatureportaal.

Vragen over werken bij CooperVision SEC?

Neem dan contact op met:

[email protected] | +31(0)313-677677 | LinkedIn

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Erkend leerbedrijf

CooperVision Specialty EyeCare is een erkend leerbedrijf. BBL-leerlingen die technische beroepen willen volgen en op zoek zijn naar een passend bedrijf kunnen hun cv sturen naar: [email protected].
 

Nataly: "IK KIJK VOORAL NAAR WAT WÉL KAN"

Nataly Analbers is Head of Sales SEC Benelux en al zo'n 20 jaar in de organisatie werkzaam. "We zijn toegewijd, inventief, vriendelijk. Kortom, we zijn partners! Met vertrouwde Nederlandse aanpak, persoonlijk en benaderbaar, versterkt door gecombineerde expertise en wereldwijde innovaties. En met hetzelfde doel: iedereen maximaal zijn wereld laten beleven.” Het interview kun je hier lezen.

Ron: “DIT MOOIE WERK IS VOOR MIJ EEN PRIVILEGE”

Ron Beerten, Specialty Product Development Head (tot 1 juni 2023 Head of Professional Services EMEA en Technical Director Benelux). Het glas is bij Ron Beerten altijd halfvol. Hij houdt van positieve, energieke mensen zoals Bruce Springsteen. “Daar straalt zo’n levenslust en optimisme vanuit. Na een concert van hem loop ik nog maanden op wolken”, lacht Ron. Lees hier het volledige persoonlijke verhaal. 

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze organisatie, producten, services en events.

Onze producten

Bekijk onze contactlensoplossingen. De lenzen worden op maat gemaakt.

Opticien in de buurt

Ga naar de store locator om een oogzorgspecialist in jouw omgeving te vinden.