Myopie Management Expert

Als Myopie Management Expert ben je specialist in het afremmen van bijziendheid bij kinderen. Je brengt in kaart of een kind risico loopt om bijziend te worden, of – als en kind al bijziend is – een behandelplan opstelt dat het beste bij het kind past. Zo kan de verergering van de bijziendheid zo veel mogelijk worden tegengehouden. 

Myopie management vereist ervaring, expertise en up-to-date kennis. CooperVision Specialty EyeCare biedt als enige contactlensfabrikant in de Benelux exclusief aan Myopie Management Experts een compleet aanbod aan optische interventies geschikt voor myopie management in de praktijk. Daarbij ondersteunen we experts met de juiste tools, persoonlijke coaching, speciale webinars en gratis gebruik van de promotiemateriaal.

Ondersteuning en tools

Als Myopie Management Expert krijg je allerlei handvatten, tools en tips aangereikt. Hiermee heb je alle middelen en kennis in huis om de juiste maatwerkoplossing voor myopie management aan te kunnen bieden.

Support

Met een grote passie om voor elke consument de maximale gezichtsscherpte te behalen voorziet het Professional Service team van CooperVision SEC jou graag van advies. Het team staat voor je klaar om aanpastechnische en algemene vragen te beantwoorden.

Zie ook

WCO-resolutie Standard of Care

Steun de belangrijke resolutie voor myopie management!

CE Markering

DreamLite® ortho-k lenzen hebben Europese goedkeuring voor vertragen van myopieprogressie.

Meer Leren?

Dat kan eenvoudig via onze leeromgeving: de CooperVision SEC Academy.