Seminar Basisvaardigheden voor de maatwerkpraktijk: spleetlamp & topografie

Wil jij meer inzicht krijgen in cornea-topografie en spleetlamptechnieken? Dan is dit dag vullend programma met uitleg over de materie voor de beginnende topograaf & spleetlampgebruiker een aanrader. Maar ook is er oog voor de gevorderde gebruiker. De middag is gevuld met praktische gebruikerstips direct toe te passen in de praktijk. Een rondleiding op de productieafdeling is ook onderdeel van het programma.

Het programma

In het seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Spleetlamptechnieken 
  • Topografie
  • Evidence based praktijkvoering
  • Praktijkcasussen en praktische gebruikerstips

Het seminar is toegankelijk voor contactlensspecialisten, optometristen en orthoptisten, vooral voor startende contactlensaanpassers.

Datum:                nader te bepalen in 2024
Locatie:               Kantoor CooperVision Specialty EyeCare
                            Kollergang 9, 6961 LZ Eerbeek
Tijd:                     10.00 – 16.00 uur
Studiepunten:     ADAP 5 punten, ANVC 6 punten

 

Over trainer Fabian

Fabian Janssen is Sr. Contactlensspecialist en sinds 2015 werkzaam bij de Professional Services afdeling van CooperVision Specialty EyeCare.

Daarvoor heeft 10 jaar ervaring opgedaan op de winkelvloer van diverse optiekzaken. De opleiding tot contactlensspecialist heeft Fabian gevolgd op het Deltion College te Zwolle.

Over trainer Remco

Remco Tans is als optometrist (2010, BOptom) werkzaam bij de afdeling Professional Services van CooperVision Specialty EyeCare sinds 2019. Vanuit deze afdeling geeft hij als Professional Affairs Manager SEC EMEA samen met zijn collega’s adviezen en delen ze kennis met jou als specialist. Zo geeft Remco diverse seminars, zoals over onze DreamLite ortho-k lens. Hij is een ervaren probleemoplosser op het gebied van contactlens gerelateerde vraagstukken ter ondersteuning van maatwerk contactlenspraktijken.

Meer Leren?

Dat kan eenvoudig via onze leeromgeving: de CooperVision SEC Academy.

Onze producten

Bekijk onze contactlensoplossingen. De lenzen worden op maat gemaakt.

Support 

Heb je vragen over onze seminars? Ons team van Professional Services helpt je graag.